Bli medlem

Bli medlem!

Vi oppfordrer alle som ønsker å delta på arrangementer i regi av SSN å tegne medlemskap i klasseklubben. For dette vil du få fri tilgang til all kunnskap som deles og du vil bidra med ditt medlemskap til at klasseklubben vil kunne komme i posisjon til å sette shorthandedseiling ennå mer på agendaen i både NSF og hos landets seilforeninger.

Hvem kan bli medlem?
Alle som er interessert i shorthanded seiling kan være medlem av SSN.

Hva koster det?
Det koster kr. 300,- pr. år. Dersom du ønsker å delta på enkelt-arrangementer, er det egne priser for dette. For de som deltar på definerte dugnadsarbeider, har fritt medlemsskap det året de deltar.

Hva innebærer medlemsskapet?
Alle medlemmer vil til enhver tid ha fordel i kompetansehevende tiltak gjennom web, diskusjonsforumer, kursaktiviteter og medlemsforum. Om man er medlem har man gratis adgang til samlinger og kurs som arrangeres i løpet av vinteren. Utover dette fri tilgang til informasjon på web.

Hvordan melder man seg inn?

SSN Øst: Send en e-post til: “Marius dot Ellingsen at moveabout dot no” og merk meldingen med “Medlem SSN Øst” eller klikk her.

SSN Vest: Send e-post til: «magneaalen at hotmail dot com» og merke meldingen med “Medlem SSN Vest” eller klikk her.

Du kan også melde deg inn ved deltagelse på en av våre samlinger og betale inn kontigent der. Når dette er registrert, får man tilsendt medlemsbevis, som gir fri tilgang til samlinger og kurs i regi av SSN.

Hvordan melder man seg på samlingene?
Det vil bli lagt ut påmeldingsrutiner lik de vi bruker for påmelding til regattaer. Følg med!

Hvordan betaler man?
Du betaler kontant ved oppmøte på en av samlingene. Da betaler du enten for et medlemsskap, eller for det enkelte arrangementet. Du kan også betale til kontonummer 1202.35.65852. Merk innebetaling med ”Medlem SSN”

Reklamer
kommentarer
  1. […] HjemRegattaTerminliste 2012Oslofjorden Rundt 2012SamlingerSamling 1 2012 – MediaSamling 2 2012 – Elektronikk og autopilotSamling 3 2012 – Værrouting og navigasjonSamling 4 – Oscarsborg 2012Tips og triksOm SSNBli medlemHjelpKontakt […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s