SSN aktiviteter 2014 – Børge Ousland 11. februar

Posted: 12. desember 2013 by shorthandedsailing in Uncategorized

Shorthanded Sailing Norway (SSN) ønsker igjen å gjennomføre aktiviteter for nye og gamle medlemmer, hvor målet er å få til hyggelige, sosiale og kunnskapshevende samlinger for seilerinteresserte, med særlig fokus på shorthanded seiling – tur eller regatta.

Litt om programmet for 2014:

Dato Aktivitet
Torsdag 16. januar kl. 18:00 Rorbua restaurant, Aker brygge. Uformell samling for vinterlig seilprat og røverhistorier
Tirsdag 11. februar kl. 18:00 Børge Ousland, som vel neppe trenger nærmere intro, kommer på Dronningen for å bl.a. fortelle fra hans og Thorleif Thorleifson’s shorthanded seilas rundt Nord-polen! I tillegg vil han fortelle fra noen av sine andre bragder, som er helt unike og rå. Dette kan du ikke gå glipp av!
1. mai helgen SSN 1. mai samling – SSN avholder sin årlige samling på vannet, med mål å sørge for at deltagerne blir trygge på håndtering av egen båt med lite mannskap. I tillegg en stor grad av sosialt. I år vil vi gjennomføre deler av dette med et nytt spennende regattakonsept, som en test før vi kan vurdere om dette også kan bli en ny regattamodell for fremtiden. Vi kommer tilbake til sted og mer detaljer
13. september Zhik Skjæløy OneStar 2014. I år igjen vil SSN sammen med Fredrikstad Seilforening gjennomføre den suksessfulle enmanns regattaen Zhik Skjæløy OneStar, som i 2013 hadde hele 40 båter på startlinjen. Vi vil fortsatt vektlegges de suksesskriteriene som ligger til grunn med rimelig påmelding, tilpassede baner, flotte premier og høy sosial faktor. Seilingsbestemmelser og annen informasjon kommer på nyåret, men kryss av i kalenderen allerede nå!
17. 22. september Vi planlegger felles tur til seilbåt messe i La Rochelle, Frankrike. Kommer tilbake med et opplegg basert på interesse. http://www.grand-pavois.com/

Videre informasjon legges ut her på www.shorthandedsailing.wordpress.com i tillegg av mailing til tidligere medlemmer og deltagere. Følg med!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s